10 ways to use Cinnamon for beauty

Peer-reviewed medical research has shown that the benefits of massage include pain relief, reduced trait anxiety and depression, and temporarily reduced blood pressure, heart rate, and state of anxiety. Additional testing has shown an immediate increase and expedited recovery periods for muscle performance. Theories behind what massage might do include blocking pain, activating the parasympathetic nervous …

Spa and Salon

Spa and Salon is a beautiful WordPress theme. The theme can be used to create beautiful website without touching a line of code. The theme is very easy to use. The theme is also SEO friendly and speed optimized.

Masazh per koken

Masazh per koken Head Massage Tirane Curatedmatter

Një masazh koke është projektuar ne kete menyre për të përmirësuar rrjedhjen e energjisë duke masazhuar kokën, qafën, supet dhe fytyrën. Qëllimi kryesor i ketij masazhi është për të liruar kanalet e energjive negative që besohet të jenë origjina e shumë sëmundjeve. Ai detoksifikon trupin duke stimuluar kullimin limfatik. Ndihmon në shërimin e simptomave të …

Masazh per kembet

Foot masazh per kembet

Masazhi eshte mënyra më e thjeshtë për të mbajtur këmbët tuaja të shëndetshme dhe të mbrojtura nga të gjitha llojet e problemeve. Ai bën të mundur stimulimin e muskujve dhe redukton dhimbjet në gjunjë ose këmbë. Një masazh këmbësh i mirë është një forcë shërimi e pabesueshme për shumë simptoma që shfaqen. Ndihmon për eleminimin …

Masazhi me mjalte

Masazh femra ne tirane me mjalt honey massage

Mjalti eshte perdorur qe ne lashtesi per te kuruar shume semundje. Gjithashtu eshte perdorur edhe per trajtime te lekures. Masazh duke perdorur mjaltin Efekti i masazhit me mjalt mund të ndihet pothuajse menjëherë pas një trajtimi të vetëm. Ai ndihmon për të përmirësuar vitalitetin, duke qetësuar trupin dhe mendjen tuaj. Mjalti gjithashtu ndihmon në heqjen …

Masazh me Cokollate

Në ditët e sotme çokollata është cilesuar si një prej faktorëve kryesorë në rinovimin e lëkurës. Qëllimi kryesor  i masazhit me çokollatë është çlirimi nga stresi dhe përmirësimi i përgjithshëm i  shëndetit të trupit. KAFEINA NE LEKURE Kafeina e lartë e gjendur në çokollatë stimulon qarkullimin e gjakut, duke lejuar gjakun të përtërihet natyralisht dhe kuruar …

About Spa and Salon

The ideal way to relax and unwind. We are an amazing massage parlour. Our masseuses are highly skilled and tailor the massage as per your preferences and needs. Ergonomic chairs serve a similar function as a massage table. Chairs may be either stationary or portable models. Massage chairs are easier to transport than massage tables, and recipients do not need to disrobe to receive a chair massage. Due to these two factors, chair massage is often performed in settings such as corporate offices, outdoor festivals, shopping malls, and other public location.