Masazhi me mjalte

Masazh femra ne tirane me mjalt honey massage
9

Mjalti eshte perdorur qe ne lashtesi per te kuruar shume semundje. Gjithashtu eshte perdorur edhe per trajtime te lekures.

Masazh duke perdorur mjaltin

Efekti i masazhit me mjalt mund të ndihet pothuajse menjëherë pas një trajtimi të vetëm. Ai ndihmon për të përmirësuar vitalitetin, duke qetësuar trupin dhe mendjen tuaj. Mjalti gjithashtu ndihmon në heqjen e patogjeneve, kriprave dhe toksinave nga trupi. Po ashtu pastron, hidraton dhe ushqen lëkurën për të arritur elasticitetin e saj. Mjalti rrit imunitetin dhe aftësine e organizmit që të pastrojë veten, dhe bën të mundur relaksimin e të gjithë sistemit nervor dhe përmirësimin e qarkullimit të gjakut.