Masazhe dhe cmimet

9

Tarifat e mesazhit variojne sipas gjatesise se takimit, te cilat jane 30, 60 apo 90 minuta..

Ketu do te gjeni cmimet per disa nga masazhet qe ne kryejme

Lloji i masazhit Cmimi
Masazh me cokollate 60 min ALL 3500
Masazh me mjalte 60 min ALL 4000
Masazh per kembet 30 min ALL 2000
Masazh per koken 30 min ALL 2000