Masazh me Cokollate

6

Në ditët e sotme çokollata është cilesuar si një prej faktorëve kryesorë në rinovimin e lëkurës. Qëllimi kryesor  i masazhit me çokollatë është çlirimi nga stresi dhe përmirësimi i përgjithshëm i  shëndetit të trupit.

KAFEINA NE LEKURE

Kafeina e lartë e gjendur në çokollatë stimulon qarkullimin e gjakut, duke lejuar gjakun të përtërihet natyralisht dhe kuruar lëkuren tuaj.

ANTIOKSIDANTE

Antioksidantët e gjendur në çokollatë i japin një ngjeshje lëkures tuaj që të ndihet më e fortë dhe për të ndihmuar qelizat tuaja në ndërtimin e kolagjenit dhe elastinës te cilat jane shume te rendesishme per lekuren.