Masazh per koken

Masazh per koken Head Massage Tirane Curatedmatter
9

Një masazh koke është projektuar ne kete menyre për të përmirësuar rrjedhjen e energjisë duke masazhuar kokën, qafën, supet dhe fytyrën.

Qëllimi kryesor i ketij masazhi është për të liruar kanalet e energjive negative që besohet të jenë origjina e shumë sëmundjeve.

Ai detoksifikon trupin duke stimuluar kullimin limfatik. Ndihmon në shërimin e simptomave të pagjumësisë, nervozizmit dhe rrit aftësinë e kujtesës.

Ngadalëson rrahjet e zemrës, ul presionin e gjakut dhe ndihmon me stresin emocional.